Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Çarmıklı nereye koşuyor?

ANAP lideri Nesrin Nas'ın merkez sağı birleştirme çabası istifayla noktalanınca gözler bu kez yakın arkadaşı ANAP İstanbul İl Başkanı Sibel Çarmıklı'ya çevrildi.
Çarmıklı, Nas'ın istifaya zorlanmasına, sonrasında da istifa etmesine nasıl bakıyordu? Cevap uzun sürmedi. İstanbul İl Başkanlığı'ndan gönderilen açıklamada Sibel Çarmıklı, Nesrin Nas'tan övgüyle sözediyordu: "Sayın Nas'ın partimizin en zor döneminde büyük bir özveriyle görev yaparak, Türk siyasi hayatına katkılarını unutmayacağımızı, kendisini her zaman sevgi ve saygıyla anacağımızı bilmesini isteriz." Bu açıklamayı İstanbul'da etkili bir ANAP'lı, ' timsah gözyaşları' olarak niteliyor ve şöyle diyordu: "Siyaseten vefa artık kalmadı. 'Besle kargayı oysun gözünü' derler ya olan aynen bu. Hiç bir arkadaşı Nesrin Hanım'a sahip çıkmadı. Hatta onu harcayanların başında en yakın arkadaşları vardı." Bu konuşmalarla kaynayan ANAP İstanbul'da ciddi gelişmeler de var. İl Başkanı Sibel Çarmıklı, bu akşam İstanbul'daki bütün belediye ve ilçe başkanlarıyla bir araya geliyor. Kimbilir belki de bu toplantı Sibel Çarmıklı'nın Ankara'ya uzanan siyasi yolculuğunun da başlangıcı olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA