Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Ataköy sahilinde son durum

Daha önce birkaç kez bu köşede yer verdiğimiz İstanbul Ataköy sahilindeki işgalle ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi bir cevap metni gönderdi, aynen yayımlıyoruz.
"05.05.2006 tarihli köşenizde yer alan 'Ataköy sahili halka mı açılacak' başlıklı yazınızla ilgili olarak bazı hususları sizinle paylaşmak istiyoruz.
Yazıda bahsettiğiniz Ataköy sahilindeki işgal edilen yerlerin tahliye ve yıkımı için yasal prosedür tamamlanmak üzeredir ve ruhsatsız yapıların kaldırılması için çalışmalar titizlikle yürütülmektedir.
Ayrıca, söz konusu benzin istasyonuna yönelik İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, faaliyetten men kararı bulunmaktadır.
24 Nisan 2006'da İstanbul 11. İcra Müdürlüğü'nün söz konusu taşınmazlarda davalıların her türlü ayni ve şahsi hakka ilişkin hukuki tasarruflarda bulunmalarının, zilyetliklerinin 3. şahıslara devrinin ilgili kanun maddeleri gereğince ihtiyati tedbir yoluyla önlenmesine karar vermesi üzerine; adı geçen benzin istasyonu, 28 Nisan 2006'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce faaliyetten men edilmiştir."
İst. Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanlığı

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA