Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Büyükşehir yönetiminde kavga

Büyükşehir Belediye koridorlarında ilginç bir kavga konuşuluyor. Kavganın tarafları da öyle sıradan isimler değil, biri Genel Sekreter Prof. Dr. Ramazan Evren, diğeri başkan danışmanı eski Vali Ömer Türk.
Kulislerde anlatılanlara göre Genel Sekreter Evren'le, danışman Türk'ün odaları yan yana. Türk, odasını genişletmek için görevlilere emir verince ortalık karışmış. Çünkü odanın genişlemesi, genel sekreterin odasından bir bölüm almak demek. İşte bunu duyan Ramazan Evren, öfkeleniyor ve Ömer Türk'ü çağırıyor. "Ulan sen kim oluyorsun? Benim altımda çalışan biri nasıl böyle bir karar alır?" Bu sert tartışma burada kalmıyor tabii. Denilen o ki, bu tartışma Ömer Türk'ün İSBAK Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan alınmasına kadar gidiyor. Dahası, Genel Sekreter Evren'in Başkan'a gönderdiği yazıların Ömer Türk tarafından incelenmesine de çok öfkelendiği konuşulanlar arasında. Şimdi, gözler Başkan Topbaş'ın tavrında. Büyükşehir'in tepe yönetiminde yaşanan bu kavganın nasıl noktalanacağı merakla bekleniyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA