Türkiye'nin en iyi haber sitesi
Adana Kebap Kaç Kalori?

Adana Kebap Kaç Kalori?

Miktar
Birim
0 kcal

Adana Kebap % 2,99 karbonhidrat, % 39,25 protein, % 54,86 yağdan oluşur. Adana Kebap kaç kalori? Adana Kebap diyette yenir mi? Adana Kebap besin değerleri nedir? Adana Kebap karbonhidrat değeri nedir? gibi sorular bu besinle ilgili en popüler sorular arasındadır. 1 Porsiyon (Orta) Adana Kebap 361,16 kaloridir. Adana Kebap içeriğinde 1,60 Karbonhidrat(g), 20,99 Protein(g), 29,34 yağ(g), 0,90 lif(g), 541,72 Sodyum(mg), 342,06 potasyum(mg), 22,96 Kalsiyum(mg), 88,35 A Vitamini(ui), 34,94 C Vitamini(mg), 2,08 ve Demir barındırır. Adana Kebap kalorisi ve besin değerleri…

BESİN DEĞERLERİ

1 Porsiyon (Orta)

Karbonhidrat (g)

0

Protein (g)

0

Yağ (g)

0

Lif (g)

0

Kolesterol (mg)

0

Sodyum (mg)

0

Potasyum (mg)

0

 

Kalsiyum (mg)

0

Vitamin A (ui)

0

Vitamin C (mg)

0

Demir

0

KULLANICILARIN MERAK ETTİĞİ DİĞER SORULAR

Adana kebap diyette yenir mi?

Diyet yapıyor olsanız dahi el büyüklüğünü geçmeyecek miktarda ekmekle birlikte 1 porsiyon kebap tüketebilirsiniz. Asıl önemli olan bunu ne sıklıkla tükettiğiniz. Haftada 2-3 defa veya daha fazla kebap tüketiyor olmak kilo verme sürecini maalesef olumsuz etkiler.

1 şiş Adana kebap kaç gram?

Bu işlem etin şişten dökülmemesi için yapılır. Elde kalan su az olmalıdır, çok olursa et haşlanır, kebabın tadı bozulur. Bir kişilik Adana kebabı 180 gramdır. Bir buçuk tabir edilen Adana Kebabı'nın eti ise 270-280 gramdan az olamaz.

Fırında Adana kebap kaç kalori?

Kalori Bilgisi Adana Kebap Kalori Değeri: Bu besinin 100 gramında 239 kcal kalori, ayrıca besinin 1 Porsiyon (Orta) yani 151 gramlık miktarında Adana Kebap 361 kalori bulunmaktadır. Adana kebap, kuzu kıymasından yapılan Adana'ya özgü bir yemektir. Etin kendi yağı ile pişer ekstra yağ içermez.

Lavaş adana dürüm kaç kalori?

Adana Dürümün 100 gramında 162 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 200 gram Adana Dürümde 324 kalori bulunmaktadır. Adana Dürüm, beraberinde tüketilen lavaş ekmeği 4 ince dilim ekmeğe denk olduğundan öğünde alınan karbonhidrat miktarı ve kullanılan etin yağ miktarı fazladır.

SON DAKİKA