Türkiye'nin en iyi haber sitesi
Bezelye Çorbası Kaç Kalori?

Bezelye Çorbası Kaç Kalori?

Miktar
Birim
0 kcal

Bezelye Çorbası % 46,32 karbonhidrat, % 15,86 protein, % 24,22 yağdan oluşur. Bezelye Çorbası kaç kalori? Bezelye Çorbası diyette yenir mi? Bezelye Çorbası besin değerleri nedir? Bezelye Çorbası karbonhidrat değeri nedir? gibi sorular bu besinle ilgili en popüler sorular arasındadır. 1 Porsiyon (Orta) Bezelye Çorbası 40,98 kaloridir. Bezelye Çorbası içeriğinde 4,09 Karbonhidrat(g), 1,40 Protein(g), 2,14 yağ(g), 1,07 lif(g), 114,37 Sodyum(mg), 61,57 potasyum(mg), 17,86 Kalsiyum(mg), 100,35 A Vitamini(ui), 3,35 C Vitamini(mg), 0,44 ve Demir barındırır. Bezelye Çorbası kalorisi ve besin değerleri…

BESİN DEĞERLERİ

1 Porsiyon (Orta)

Karbonhidrat (g)

0

Protein (g)

0

Yağ (g)

0

Lif (g)

0

Kolesterol (mg)

0

Sodyum (mg)

0

Potasyum (mg)

0

 

Kalsiyum (mg)

0

Vitamin A (ui)

0

Vitamin C (mg)

0

Demir

0

KULLANICILARIN MERAK ETTİĞİ DİĞER SORULAR

Bir kase bezelye çorbası kaç kalori?

Kalori Bilgisi Bezelye Çorbası Kalori Değeri: Bu besinin 100 gramında 20 kcal kalori, ayrıca besinin 1 Porsiyon (Orta) yani 200 gramlık miktarında Bezelye Çorbası 40 kalori bulunmaktadır. Bezelye Çorbası, hem nişastalı sebze olan bezleye hem de un içeriği nedeni ile karbonhidrat içeriği yüksek bir çorbadır.

Bezelye yemeği kaç kalori?

Bir porsiyon bezelye kaç kalori sorusunun cevabı porsiyon büyüklüğüne bağlı olarak değişecektir. 150 gramlık küçük bir porsiyon için bezelyenin kalorisi yaklaşık 120 kaloridir. Kolesterol içermeyen bezelye, iyi bir protein, karbonhidrat, vitamin ve lif kaynağıdır.

Sebze çorbası kaç kalori?

Sebze Çorbasının 100 gramında 43 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 260 gram Sebze Çorbasında 112 kalori bulunmaktadır. Sebze çorbası, A ve C vitamini, potasyum ve lif açısından zengindir. Kilo kontrolü sağlamak isteyenler aşırı yağ ilavesinden kaçınmalıdır.

Bezelye Çorbası nasıl yapılır?

Bezelye Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?Tencereye yağı koyarak üzerine bezelye, soğan, patates, sarımsak ve dereotu eklenir.Üzerine su eklenip kaynatılır.Sebzeler iyice yumuşadıktan sonra blenderdan geçirilir.Et suyu ve tuzu eklenip bir süre kaynadıktan sonra servis edilir. Afiyet olsun…18 Ağu 2013

SON DAKİKA