Keskinoğlu'nun lezzetli tavuklarının kimlik kartı farklı. Bir Fransız tavuğu bu; Hubbard Isa Red Ja Broiler. Bu tavuk 45 günlük Broiler, 64 günlük Sasso'dan da daha uzun zamanda kesime hazır hale geliyor ve 80 günde gelişimini tamamlıyor. Tüyleri kızıl kahverengi, göğüs ve bacakları daha ince ve daha uzun. Zengin aroma ve lezzetinin vücudundaki yağ dağılımının daha dengeli olmasından kaynaklandığı belirtiliyor. Bu tavuklar da doğal yemlerle beslenerek ve günün altı saatini karanlıkta doğal uyku ortamında geçirerek yetiştiriliyor. Keyf-i Lezzet'in bir başka özelliği de, ürün etiketindeki kod numarasıyla, www.keskinoglu. com.tr adresindeki ürün izleme bölümüne girilerek, tavuğun geriye dönük resmi raporları, dezenfeksiyon belgeleri, hatta taşıyan araçlar dahil, tüm bilgilerine ulaşılabilmesi. Evet, artık bizim de güvenilir ortamlarda üretilen lezzetli tavuklarımız var. Her iki cins de, en müşkülpesent gurmeleri bile tatmin edebilecek özelliklere sahip. Bu yeni ürünlerin fiyatları sıradan tavuklara göre yüzde 30 civarında daha pahalı. Ancak Keskinoğlu bir süre tanıtım amacıyla Broiler türü tavuklarla aynı fiyata satmayı sürdürecek.