Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Marka yaratan kentler

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası önümüzdeki günlerde ilginç bir etkinliğe imza atıyor. Seçilen slogan etkinliğin içeriğini çarpıcı biçimde anlatıyor:
"Markaların gücü, kentin gücüdür"
Gerçekten ilginç bir konu. Bugün kentlerimizin büyük çoğunluğu bu gerçeğin farkında. Bursa İskender, Adana Kebap gibi yaygın isimler artık tescilli markalar haline geldi. Ama sadece yiyecek alanında değil, farklı sektörlerde de Anadolu kentleri farklı markalara imza atıyor. Denizli tekstil ve havlusu ile, Kayseri sucuğu ve mobilyasıyla, Eskişehir Lületaşıyla, Bursa su, tekstil ve kestane şekeriyle giderek markalaşıyor.
Peki diğer kentlerimizin durumu ne? Hangi kentimiz hangi markayı üretiyor? Siz merak etmiyor musunuz? Bu konuya devam edeceğiz. Bu arada konuyu gündeme taşıyan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın "Bursa Markaları" gecesi 10 Mayıs'ta İstanbul'da düzenleniyor. İlgilenenlere duyurulur.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA