Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

"CHP'yi temsil etmiyor!"

Geçtiğimiz hafta kaleme aldığımız "İstanbul Özel İdare'de neler oluyor?" başlıklı yazımızda; İstanbul İl Özel İdaresi'nin milyon dolarlık ihalelerine değinmiş, bu konuda kulislerde konuşulanlara yer vermiştik.
Yazıda aynı zamanda, basına "Ballı İhale" olarak yansıyan Güngören Ticaret Meslek Lisesi ihalesinin; 1 milyon 850 bin YTL'ye CHP'li müteahhit Hüseyin Yıldız'a verilmesinin kulislerde "ağızlara bir parmak bal çalmak" olarak değerlendirildiğini de söylemiştik.
Yazı üzerine CHP İstanbul İl Başkanı Şinasi Öktem aradı ve şunları söyledi: "CHP'nin, İstanbul İl Genel Meclisi'nde Hüseyin Yıldız isminde bir üyesi yok. Yıldız, sadece CHP Kartal Belediye Meclis üyesidir. Dolayısıyla bir ilçe belediye meclis üyesinin ihale alıp, onu da CHP adına sus payı olarak alması düşüncesi doğru değildir. Zaten Hüseyin Yıldız partide 35. kategoride, arayarak zor buldum. Ayrıca 10 senedir İl Özel İdaresi'nden ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden iş alan biri. İş almak için partiye de ihtiyacı yok. CHP Kartal Belediye Meclis üyeliği iş almaya yeterli bir referans da değildir. Kısacası, Hüseyin Yıldız partiyi temsil eden, parti kimliğiyle iş yapan bir arkadaş değil, sadece bir delege."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA