Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

"İETT vermiş olabilir!"

İstanbul Metrosu'ndaki reklam yerleriyle ilgili Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Süleyman Poyraz'a yönelteceğimiz soruları, Ulaşımdan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mümin Kahveci cevaplandırdı.
İstanbul Metrosu'nun reklam alanları ihalesinin imzalandığı söyleniyor. Bu konuda bilgi verebilir misiniz?
Kahveci: İETT tarafından ihaleye çıktığı için daha dosyanın içeriğini bilmiyoruz. Başka bir kuruluş takip ediyor. Bizimle ilgili bir tarafı da gözükmüyor. Araç içi reklamlarını soruyorsanız, onların ihalesini biz çıktık gerçekleştirdik.
Araç içi değil, Metro içindeki reklam ihalelerden haberiniz var mı?
Kahveci: Şu an için bize ait. İhale hazırlıklarımız devam ediyor. Ihaleyi de ilana vermedik. En iyi bilgiyi İETT'den alırsınız.
Sizin dışınızda İETT böyle bir şey yapabilir mi?
Kahveci: Şöyle bir şey olmuş olabilir. Şimdi işletme hakkı 2003 yılından sonrası bize ait. Önceki tarihlerde ihaleye çıkmış olabilir. Onun gelişmesinden bilgimiz yok.
Bilginiz yok mu? Ama Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından imzalanmış deniyor.
Kahveci: İmzalamışsa İETT Genel Müdürlüğü yapmıştır ihaleyi. Bütün dosyası evrakı ordadır. Varsa böyle bir şey... Benim bildiğim bu kadar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA