Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

İşte muhalif isimler...

Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grubu'nda 8 Kasım'da yapılacak seçimler, yeni gelişmelere gebe. Kulislerde yönetime yönelik eleştirilerin, yüksek sesle söylenmeye başlaması bunun göstergesi. Bu konuda kulislerde dikkat çeken iki isim var.
Bunlardan biri, Beyoğlu'ndan Büyükşehir Belediye Meclis üyeliğine seçilen Zeki Yeşildağ... Zeki Yeşildağ, AK Parti içinde etkili bir isim. Etkili çünkü, Tayyip Erdoğan cezaevine girmeden önce suç' işleyip ondan önce cezaevine giren ve dört ay boyunca sürekli yanında kalan Hasan Yeşildağ'ın kardeşi. On yıldır da Belediye Meclis üyeliği yapıyor. Denilen o ki Zeki Yeşildağ bir aksilik olmazsa AK Parti Grup Başkanvekilliği'ne aday olacak. İşte o zaman AK parti içinde ciddi bir demokrasi sınavı yaşanabilir.
Öteki muhalif sese gelince, daha önce de bir kaç kez grupta Evliyaoğlu'na yönelik eleştirileriyle dikkat çeken İsmail Erdem. Esnaf ve Sanatkarlar Komisyonu üyesi İs mail Erdem'in bu dönemde seçimlerin daha demokratik olmasını ve genç insanların önünün açılmasını istediği konuşuluyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA