Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Londra’da ev almak

Zerrin Tekindor, sevgilisi Haluk Bilginer'e Londra'da komşu oldu.
Tekindor, 500 bin Pound (2 milyon 200 bin lira) ödeyerek ev aldı. Bilginer de daha önce ünlülerin oturduğu Notting Hill'de 312 bin pound'a (1 milyon 370 bin lira) ev almıştı. Güle güle otursunlar. Bu haberde asıl dikkatimi çeken; Londra'nın en pahalı semtlerinden biri olan Notting Hill'deki ev fiyatlarının, İstanbul'a göre ucuzluğu.
Filmlere de konu olan Notting Hill; Batı Londra'da, büyük Victoria evleri ve pahalı restoranların yanı sıra özel butikleri olan bir moda semti olarak biliniyor.
Londra'nın prestijli semtlerinden biri yani. Londra, dünyanın en pahalı şehirlerinden biri ama Bilginer o paraya Nişantaşı'nda 3+1 yüksek giriş kat alır ancak. Tekindor da Beşiktaş'tan dubleks kat alır ama o da eski olur, içine çok para harcar.
İspanya'da 500 bin Euro'ya ev+oturum izni alanlar var. İstanbul'da merkezi bir semtte ev alırken kazıklanıyoruz ve bunun mantıklı bir açıklaması yok!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA