Hindistan cevizli kartopu tarifi: Çayın yanında yiyebileceğiniz harika bir lezzet!

Canınız tatlı mı istiyor? İşte bu pratik tarif tam size göre! Hem hafif hem de lezzet topu olan bu tarifi mutlaka deneyin. Sadece 3 malzeme ile hazır olan bu hindistan cevizi toplarını bayılarak yiyeceksiniz. Ağızda dağılan kremasıyla adeta damaklarınızda bir şölen yaratacak...

Giriş Tarihi: 08.09.2022 09:22 Güncelleme Tarihi: 08.09.2022 09:22
  • 12 Kişilik
  • Ev Yapımı
  • Diğer
  • Zorluk Derecesi: Kolay
  • Hazırlama 15 dakika
  • Porsiyon : 211 kcal

MALZEMELER

  • 200 ml krema
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 3,5-4 su bardağı hindistan cevizi

YAPILIŞI

  1. İlk olarak kremayı toz şekerle birlikte bir kaba alın. Krema hafifçe kabarıp şekerler eriyene dek mikserle çırpın.
  2. Daha sonra hindistan cevizini azar azar kremaya ekleyerek spatula yardımıyla karıştırın.
  3. Eğer gerekliyse biraz daha hindistan cevizi ilave edin.
  4. Ardından 30 dakika kadar buzdolabında dinlenmeye bırakın.
  5. Hazırladığınız karışımı buzdolabından çıkardıktan sonra ceviz büyüklüğünde yuvarlayın. Dilerseniz çikolatalı sos dökerek veya sade haliyle servis edin.
  6. Bir süre buzdolabında beklettikten sonra servise hazırlayabilirsiniz! Herkese afiyet olsun...

SON DAKİKA SON DAKİKA