7 adet hurma
3 adet gün kurusu kayısı
1 adet küçük boy muz
2 çay bardağı yulaf kepeği
4 yemek kaşığı dövülmüş fındık
1 tatlı kaşığı kakao
20 gram şekersiz çikolata
2 yemek kaşığı süt
2 çay kaşığı tarçın
Hurmaları çekirdeklerinden ayırın.
Gün kurusu kayısıları minik minik doğrayın ardından çikolatayı eritin.
Hurma, süt, muz ve kayısıları robotunuzdan geçirin.
Ardından yulaf kepeği, tarçın, ve kakaoyu ilave edin ve robotu bir kaç kez daha çalıştırın.
En son fındıkları da içerisinde dökün ve bir kaşıkla karıştırın.
Bu işlemden sonra harcınız hazır.
Küçük parçalar halinde yuvarlayarak şekil verdikten sonra buzdolabında soğumaya bırakın.
Afiyet olsun.