1 kilo kabak
1 çay bardağı un
1 çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı toz biber
1 tatlı kaşığı karabiber
1 paket kabartma tozu
1 kase beyaz peynir
3 adet havuç
3 adet yumurta
6 dal taze soğan
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
Çörek otu
Susam
İlk olarak kabakları soyun ve rendeleyin ardından suyunu sıkıp bir kaba aktarın.
Kabakların üzerine havuçları rendeleyin.
Diğer malzemeleri de ekleyip iyice karıştırın.
Fırın tepsisine yağlı kağıt serin.
Karışımı, yağlı kağıdın üzerine yayarak boşaltın.
Üzerine çörek otu ve susam serpin.
Fırında 200 derecede üstleri kızarana kadar pişirin.
Fırından çıkardıktan sonra biraz bekletip yiyebilirsiniz.
Afiyet olsun!