600 gram beyaz peynir
2 su bardağı pudra şekeri
5 adet yumurta
300 ml krema
110 gram tereyağı
1 yemek kaşığı kakaolu fındık kreması (Üzeri için, isteğe bağlı)
Tereyağını tavada eritin, kaynayana başlayınca altını kapatın ve soğumaya bırakın.
Başka bir kapta beyaz peynir ve pudra şekerini mikser ile çırpın. Karışım, pürüzsüz olunca teker teker yumurtaları ekleyin.
Soğuyan tereyağının içine kremayı ekleyip, tel çırpıcı ile çırpın. Krema ve tereyağı karışımını da peynirli karışıma ilave edin.
İyice karıştıktan sonra yağlı kağıt yerleştirdiğimiz 24 cmlik yuvarlak kelepçeli kalıba dökün.
Önceden ısıttığımız 210 derece fırında 25 dakika pişirin. Servis edeceğiniz zaman üzerine isterseniz kakaolu fındık kreması ilave edebilirsiniz.