Levrek Buğulama kaç kalori?

Levrek (Buğulama) kaç kalori? (150 gr)

Miktar
Birim
139.50 kcal
% 0.00 Karbonhidrat % 96.22 Protein % 3.07 Yağ

Levrek (Buğulama) % 96,22 protein, % 3,07 yağdan oluşur. Levrek (Buğulama) kaç kalori? Levrek (Buğulama) diyette yenir mi? Levrek (Buğulama) besin değerleri nedir? Levrek (Buğulama) karbonhidrat değeri nedir? gibi sorular bu besinle ilgili en popüler sorular arasındadır. 1 Porsiyon (Orta) Levrek (Buğulama) 139,50 kaloridir. Levrek (Buğulama) içeriğinde 32,08 Protein(g), 1,02 yağ(g), 64,50 Sodyum(mg), 429,00 potasyum(mg), 37,50 Kalsiyum(mg), 9,00 A Vitamini(ui), 2,23 C Vitamini(mg), 1,25 ve Demir barındırır. Levrek (Buğulama) kalorisi ve besin değerleri…

BESİN DEĞERLERİ

Porsiyon (Orta)

Karbonhidrat (g)

0.00

Protein (g)

32.08

Yağ (g)

1.02

Lif (g)

0.00

Kolesterol (mg)

133.50

Sodyum (mg)

64.50

Potasyum (mg)

429.00

 

Kalsiyum (mg)

37.50

Vitamin A (ui)

9.00

Vitamin C (mg)

2.23

Demir

1.25
Levrek Buğulama kaç kalori?

KULLANICILARIN MERAK ETTİĞİ DİĞER SORULAR

Kaşarlı levrek buğulama kaç kalori?

Levrek Buğulamanın 100 gramında 93 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 150 gram Levrek Buğulamada 140 kalori bulunmaktadır.

Buğulama balık kaç kalori?

Balık Buğulamanın 100 gramında 198 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 200 gram Balık Buğulamada 396 kalori bulunmaktadır. Balık Buğulama, ana öğünlerde tercih edilebilir. Balık, Protein, fosfor,selenyum, B grubu,A ve D vitaminlerinin iyi kaynaklarındandır. Bu yüzden özellikle mevsiminde haftada 2 kez tüketilmelidir.

Levrek haşlama kaç kalori?

100 gram gelen 1 adet levrek 97 kalori değerindedir.

Tavada Levrek buğulama nasıl yapılır?

Levrek Buğulama Tarifi Nasıl Yapılır?Tavayı sıvı yağ ile yağlayın ve ilk önce sarımsakları, sonra da levrek dilimlerini dizip arkalı önlü 1-2 dk kızartın (mühürleyin) ve sonra altını kapatın.Başka bir tencerede, tereyağı ve biberleri 3-4 dk kavurun.Kavurduğunuz biberleri, diğer tavadaki balıkların üzerine serin.Daha fazla öğe...•22 Haz 2017