Bezelye Yemeği Kaç Kalori?

Bezelye Yemeği Kaç Kalori? (356 gr)

Miktar
Birim
234.85 kcal
% 59.36 Karbonhidrat % 16.28 Protein % 6.33 Yağ

Bezelye Yemeği % 59,36 karbonhidrat, % 16,28 protein, % 6,33 yağdan oluşur. Bezelye Yemeği kaç kalori? Bezelye Yemeği diyette yenir mi? Bezelye Yemeği besin değerleri nedir? Bezelye Yemeği karbonhidrat değeri nedir? gibi sorular bu besinle ilgili en popüler sorular arasındadır. 1 Porsiyon (Orta) Bezelye Yemeği 234,85 kaloridir. Bezelye Yemeği içeriğinde 39,95 Karbonhidrat(g), 10,96 Protein(g), 4,26 yağ(g), 11,91 lif(g), 158,87 Sodyum(mg), 815,98 potasyum(mg), 64,84 Kalsiyum(mg), 4409,95 A Vitamini(ui), 69,84 C Vitamini(mg), 2,63 ve Demir barındırır. Bezelye Yemeği kalorisi ve besin değerleri…

BESİN DEĞERLERİ

Porsiyon (Orta)

Karbonhidrat (g)

39.95

Protein (g)

10.96

Yağ (g)

4.26

Lif (g)

11.91

Kolesterol (mg)

0.00

Sodyum (mg)

158.87

Potasyum (mg)

815.98

 

Kalsiyum (mg)

64.84

Vitamin A (ui)

4409.95

Vitamin C (mg)

69.84

Demir

2.63

KULLANICILARIN MERAK ETTİĞİ DİĞER SORULAR

1 tabak patatesli bezelye yemeği kaç kalori?

Bezelye Yemeğinin 100 gramında 81 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 180 gram Bezelye Yemeğinde 146 kalori bulunmaktadır.

3 kaşık bezelye yemeği kaç kalori?

Bezelye hem kalorisi düşük özellikte kilo aldırmayan hem de kişiyi uzun süre tok tutan bir besindir. Bezelye Kaç Kaloridir? 1 yemek kaşığı pişmiş bezelye 13 kaloridir. 1 orta boy porsiyon (150 gr) bezelye 126 kaloridir.

Bezelye yemeği diyette yenir mi?

Her besin gurubu gibi bezelye sınırsız tüketilirse kilo aldırır. 1 porsiyon bezelye 3 yemek kaşığıdır ve ortalama 70 kalori içermektedir. Haftanın 1-2 günü öğle ya da akşam yemeğinde ortalama 2-3 porsiyon bezelye tüketimi kilo aldırmaz. Porsiyon kontrolüne dikkat ettiğiniz müddetçe diyette bezelye yenir.

Etli bezelye yemeği kaç kalori?

Etli Bezelyenin 100 gramında 79 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 180 gram Etli Bezelyede 142 kalori bulunmaktadır. Etli Bezelye, C, A ve K vitaminleri, demir, çinko, bakır mineralleri ve lif içeriği yüksek bir sebzedir. Etli olması protein, vitamin, mineral değerini artırmıştır.