Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

1-C sınıfından Birce Akalay

"Yaklaşık bir saat önce Cağaloğlu Anadolu Lisesi önünde ellerinde buz gibi tüfekleri ve maskeleriyle iki-dört tane çevik kuvvet polisi tarafından aracım durduruldu. Arabayı kullanan yardımcım ile birlikte sete geldiğimizi söylememize rağmen ısrarla bir zanlı gibi araçtan indirildik.
Aracım arandı.
Belli ki beni tanımamıştı, mecbur da değildi üstelik ama taş kesildim. Az geride İran Konsolosluğu önünde militan gibi bir garip kalabalık vardı. Neler olduğunu anlayamadan araca binmemize izin verildi. Hâlâ kurtulamıyorum etkisinden. Şunca yıllık hayatımda böyle bir zaman yaşamadık biz. Güvende miyiz şimdi?" 1-C sınıfından Birce Akalay'a ait bu satırlar! Birce Hanım belki haberiniz yoktur; iki-üç günde bir bomba patlıyor ülkemizde, ondan güvenlik önlemleri artırıldı.
Ünlü oyuncu Akalay, İran Konsolosluğu'na yakın kritik bir bölgede polis tarafından aranmasına "Beni tanımadılar galiba" diyerek tepki gösteriyor ve yaşananları sanki film çeviriyormuş gibi abartıyor. Yahu polis zaten alarmda, böyle zamanlarda polisin arama yapmasından daha doğal ne olabilir! Aksine işini yaptığı için polise teşekkür etmek lazım. Terör saldırısı olunca da polis niye görevini yapmıyor diye eleştiriliyor ama!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA