Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Canı sıkılan şoföre saldırıyor

Milli futbolcu Burak Yılmaz'ın son model cipini kenara çekip İETT şoförünün üzerine yürümesi... Şoförün sopasıyla vurur gibi yapması, Burak'ın tıpkı yeşil sahalardaki gibi temas olmadan kendini yere atar gibi geri çekilmesi...
Ve otobüsteki teyzenin şoföre 'Uğraşma şunla. Ne çekti kim bilir' demesi, tam komedi filmi gibiydi. Güldük, eğlendik ama ortada vahim bir durum var.
Bu ikili arasında trafikte ne yaşandı bilmiyoruz. Ancak Burak haklı dahi olsa; insanları evine, işine götüren bir toplu taşıma aracını yol ortasında durdurup kavgaya yeltenmesi bir milli futbolcuya yakışmıyor.
Zaten ayda bir İETT şoförlerinin saldırıya uğramasıyla ilgili haberler okuyoruz; canı sıkılan İETT şoförlerine saldırıyor.
Bu arada otobüs şoförünün Orhan Çimen olduğu ortaya çıktı. Çimen "İETT Genel Müdürlüğü'nden aradılar.
Beni işten çıkaracaklar" dedi. Çimen'in sopa sallaması hoş değil ama o kadar çok vaka yaşandı ki, o da bir şekilde kendini korumak istemiş olabilir.
Zaten Çimen de "Sopa olmasa bana vuracaktı" diyor.
Çimen'in, sırf Burak şikayet etti diye işinden olması vicdanları yaralar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA