Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Üsse sızan Türk

Hollywood yıldızları İncirlik Üssü'nü ziyaret ettiği sırada, Adanalı bir genç sosyal medyada 'Bir yolunu bulup üsse girdim. Chris Evans ve Scarlett Johansson'la tanıştım' diye yazdı. O genç, yıldızlar geldiği anda yanlarına gidemediğini, beklediğini ve sonra bir fırsatını bulup ünlülerin bulunduğu alana girdiğini anlattı. Johansson ile fotoğraf çektirmek için zorluklara katlandığını belirten genç, 'Scarlett'in yanında fotoğraf çekilmek için beklerken beni fark etti ve elini belime attı. 'Sarılabilir miyim sana?' dedim. Kendisi bana sarıldı, o an hayat durdu benim için' diye yazdı.
Önce hiç kimse bu yazılanlara inanmadı ama sonra fotoğraflar internete düşünce, o genç bir anda sosyal medyada fenomen oldu. Dünyaca ünlü 9gag. com sitesi bile 'Kim bu adam? Olağanüstü korunan İncirlik Üssü'ne nasıl girdi?' diye fotoğraf paylaştı.
O gencin üsse gizlice girdiğine inanmıyorum.
Sadece 'Bir yolunu bulup üsse girdim' diyerek hikayesine gizem kattığını düşünüyorum. Muhtemelen İncirlik'te bir işi ya da bağlantısı olan, üsse girip çıkabilen birisi o. Eğer gerçekten üsse sızmayı başardıysa, bu genç hemen MİT'e alınmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA