Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hollywood İncirlik’e geliyor ya bizimkiler?

Yurt dışında görev yapan Amerikan askerlerinin moralini yükseltmek amacıyla her yıl Noel öncesi gerçekleşen USO ziyaretinin İncirlik ayağı önceki gün yapıldı. Askerlere destek için bu kez ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford; beraberinde Scarlett Johansson, Chris Evans, dört olimpik altın madalya sahibi yüzücü Maya DiRado, efsanevi NBA oyuncusu Ray Allen ve şarkıcı Craig Campbell'ı İncirlik'e götürdü.
Tüm bu yıldızlar sahneye çıkıp askerlerin sorularını yanıtladı, birlikte sohbet ettiler ve bol bol fotoğraf çektirdiler.
Böylece ABD askerleri, evlerinden uzakta olmalarına rağmen yalnız olmadıklarını hissettiler ve keyifli dakikalar geçirdiler. ABD Savunma Bakanlığı; sadece Noel zamanı değil farklı zamanlarda da, örneğin herhangi bir gün bir uçak gemisinde yıldızları askerlerle buluşturuyor.
İncirlik'te rutin uçuşlar düzenlemek ve gelen istihbaratları değerlendirmek dışında sıkıntıdan patlayan ABD askerinin mi, yoksa her hafta bir şehit haberinin geldiği Güneydoğu'da PKK ile, Suriye'de ise DAEŞ ile mücadele eden Türk askerinin mi daha çok morale ihtiyacı var?
Daha önce de İncirlik'e yapılan benzer bir ziyarette şunu sormuştum: Neden askerlerimiz için, sanatçıların ve sporcuların katıldığı moral ziyaretleri düzenlenmiyor?
Böyle bir organizasyon düzenlense, eminim birçok yıldız seve seve katılır. Tarkan, Mehmetçik için mini bir konser verse, Cem Yılmaz stand-up şov yapsa fena mı olur? Kelle koltukta savaşan askerlerimizin morale ve yalnız olmadıklarını hissetmeye, ABD askeri kadar ihtiyacı yok mu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA