Gittiği her yeri öven biri değilim ve fakat beğenmediklerime yer vermektense beğendiklerimi köşeme taşımayı tercih ediyorum. Okurlarım bilir, yemek konusunda hassasım. Kendi dünyamın mini Vedat Milor'uyum. Böyle ağzımı şaplata şaplata, tabağı koklaya koklaya, kötüye sinirlene sinirlene...
Tost bile yesem iyisinin peşinde koşarım yani. Neyse efendim...
Türkiye'de balıkçılığın babası, Yeşilköy'deki meşhur Hasan Diridiri'nin öğrencilerinden Yüksel Balık, Yeşilköy'deki yerlerinden sonra bir de Tarabya'da dükkan açmış. Instagram'dan haberi alınca kalktık gittik, 'Bakalım nasılmış' diye... Peşin peşin söylüyorum; nefis! Peki neden?
Çünkü 1: Yoğurtlu, patlıcanlı mezeleri dayayıp sizi ekmek ve mezeyle doyurmuyorlar.
Çünkü 2: Beyaz peynirlerinden zeytinlerine, domateslerine kadar her ürünlerinin günlük olduğu belli.
Çünkü 3: Yediğim en iyi lakerdalardan birini tattım.
Çünkü 4: Karides salatası, yerli kalamarı, jumbo karidesi şampiyon.
Çünkü 5: Kaymaklı ekmek kadayıfı beni benden aldı.
Yemek bu kadar iyi olunca fiyatları biraz tuzlu tabii, uyarmak isterim. Ama bana sorarsanız değer.