Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Siyasiler internete alışacak!

İnternet haftası nedeniyle geçen gün Haliç Üniversitesi'nde bir panel düzenlendi. İnternet Medyası Derneği ve Haliç Üniversitesi'nin birlikte düzenlediği panele Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, gazeteci Mehmet Ali Birand, Şeref Oğuz ve Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk davetliydi.
Panel saati yaklaştıkça herkesin gözü Bakan Yıldırım'ı arıyordu.
Acaba zamanında gelecek miydi?
Panel saati geldiğinde bakan ortalarda yoktu ama İnternet Medyası Dernek Başkanı Hadi Özışık kürsüye çıktı ve şunları söyledi:
"Değerli konuklar, internet haftanız kutlu olsun. Konuğumuz Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım şu anda Bulgaristan'dan yola çıktı ve panelimize gelecek."
Özışık'ın sözleri daha bitmeden salonda bir homurtu başladı. Bunun üzerine Özışık yarım kalan sözlerine şöyle devam etti:
"Ama biz panele başlayacağız. Ve sizinle bir şeyi paylaşmak istiyorum. Siyasiler hep bekleniyor ya biliyorsunuz. Ama biz Ulaştırma Bakanı'nı beklemeyeceğiz. İnternetin hızını burada da sürdüreceğiz ve Bakan bize yetişmeye çalışacak."
Gerçekten de Bakan Yıldırım internetin hızına yakın bir hızla helikopterle geldi ve panele yetişti.
Kürsüye çıktığında ise şöyle diyordu:
"Başımıza bir de internet medyası çıktı. Bu nedenle biz siyasilerin işi daha da zorlaştı. Çünkü anında tepkiler geliyor. Ama öyle veya böyle bizi kuşatan internete ayak uydurmak mecburiyetindeyiz."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA