Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Müezzinoğlu'nun villasına 'özel' ilgi

Önceki gün, İstanbul Avcılar'da bir villanın önünde yoğun bir faaliyet vardı. Koca bir kamyon kasasındaki hazır çimler ve fidanlar, villanın bahçesine boşaltılıyordu.
Bölgede oturan vatandaş Natık Akışık, villanın önünde duran kamyon şoförüne yaklaştı ve "Burada ne yapıyorsunuz" diye sordu. Kamyon şoförünün cevabı sertti: "Sana ne?"
Aslında vatandaş Natık Akışık orada ne yapıldığının farkındaydı ama bir de görevlinin ağzından gerçeği öğrenmek istedi, ama olmadı. Olma ihtimali de yoktu çünkü hem o görevlilerin orada bulunması yasal değildi, hem de bulundukları villa önemli bir şahsiyete aitti.
İsterseniz ne demek istediğimizi açmadan önce Eski Başbakanlardan Tansu Çiller'in korumalığını yapan emekli polis memuru vatandaş Natık Akışık'ın orada ne gördüğünü dinleyelim:
"Villaya yaklaştığım esnada koca bir kamyon dikkatimi çekti. Üstünde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yazıyordu. Arka tarafı açtılar kamyonun kasasındaki hazır çimleri ve fidanları indirmeye başladılar. Müdahale etmek istedim ama ters davrandılar. Ben de bir başka arkadaşıma rica ettim, cep telefonuyla kamyonun fotoğraflarını çekti. Hazır çimlerin ve fidelerin eve götürüldüğünü bizzat gördüm."
Şimdi asıl soruya gelelim.
Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne ait kamyonun hazır çim ve fidan götürdüğü villa kime aitti?
Şimdi sıkı durun, bu isim öyle sıradan bir isim değil.
Bir belediye bürokratı olsa "yakışır" diyebilirsiniz ama sözü edilen villa AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'na ait olunca işin rengi değişiyor.
Şaşırdınız değil mi?
Ben hem şaşırdım hem de inanamadım. Kısa bir süre önce "Kimse bizim ailemize leke süremez" diyen "iddialı" bir siyasetçinin, bahçesini "Kamu" olanaklarıyla yenilemesi akıl alacak gibi değil.
Bence bu işte bir yanlışlık var. Ya o kamyonun üzerine "dış mihraklar" o yazıları yazdı, ya da vatandaş Natık Akışık halüsinasyon gördü.
Bizim bildiğimiz Mehmet Bey, böyle şeylere izin vermez.
Ha unutmadan, Avcılar'ın o bölgesi heyelan nedeniyle yıkılmayacak mıydı? Yıkılması beklenen villanın bahçesini hazır çimle yeşillendirmenin, fidanlar ekmenin bir manası var mı?
Yoksa bilmediğimiz başka şeyler mi var?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA