Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Fatura yönetime

Bu sezon taraftarını bir türlü memnun edemeyen Fenerbahçe'de eleştiri okları yine yönetimi hedef aldı. En çok eleştirilen yönler ise transferler ve takım üzerindeki etki...

Fenerbahçeliler, 14 Mayıs 2006 akşamı şampiyonluğu Denizli'de bırakmanın acısını içine atıp yeni sezonu bekledi. Takım lider; Avrupa'da şansı sürüyor. Ancak özellikle ikinci yarıdaki gidişat herkesin aklına geçen sezonu getiriyor. İşte bu noktada bir daha geçen sezon gibi bir şok yaşamak istemeyen Fenerbahçeliler, eleştiri oklarını yönetime yolluyor. İşte Fenerbahçeliler'in belki de sezon sonu 'Hesabını İsteyeceği Fatura'nın satır başları:
1- Kulüp 32 gün boyunca başkansız kaldı. Yönetim de bu 32 gün boyunca hiçbir şey yapmadı.
2- Bu zaman kaybının ardından teknik direktör diye acemi Zico geldi.
3- Transfer yapılamadı. Dinamo Kiev maçlarıyla Şampiyonlar Ligi'ne veda edilince Diego Lugano hariç listede olmayan isimler transfer edildi.
4- Edu için 'Milan'ın elinden kaptık'; Diego Lugano için 'Güney Amerika'nın en iyi stoperi' söylemleri hiç inandırıcı olamadı.
5- Takım Alex'e emanet edildi. Zico'yu da Alex yönlendirdi. Deivid gibi bir 'Hiç', sırf Alex istedi diye Milan Baros'a tercih edildi.
6- Appiah krizi geç çözüldü. Ganalı'nın geçen sezon Anelka'nın, önceki sezon van Hooijdonk'un yaşadığı (Brezilyalılar ve diğerleri) ayrımı yaşadığı iddialarının üzerine gidilemedi.
7- Zico'nun gönderilmesi gündemdeyken Alex'in korkusundan bileti kesilemedi. Ancak bu kadar önem verilen Alex ile sözleşme yenilenmedi. Primler ise ödenmedi. 8- Kondisyonu süper olan takımın fizik gücü göz göre göre erirken, iyileşmez sakatlıklar peş peşe gelirken teknik heyet uyarılmadı.
9- Takımın en az bir kaleciye ve gerçek bir santrfora ihtiyacı varken devre arasında 'cepteki akrep'i ürkütmemek tercih edildi.
10- Tarihe 'Azizsilin' olarak geçen müdahale ile takımın biraz olsun rayına girdiği görülmüşken, Antalya'da takım 'Zico'nun Beyaz Gölge Ruhu'na emanet edildi.
11- Takım içinde iyiden iyiye belli olan huzursuzluk giderilemedi. Halen belirsizlik sürüyor.
12- Ve nihayet tribünler de bölündü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA