Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Tribün kavgasının şifreleri

İstanbul'da kaybedilen Bursa maçıyla başlayan, Ankaraspor karşılaşmasında doruğa tırmanan GFB-Esenler gerilimi, Alkmaar mücadelesinde de sürdü. İşte camiayı şaşkına çeviren bu gelişmelerin geçmişten günümüze şifreleri:
1-
Genç Fenerbahçeliler Grubu (GFB) ile yönetimin arası iyiydi. Hatta yönetim Ortega'yı GFB'nin lokaline bile göndermişti.
2- Yönetim ile aralarında 2 yıldır soğukluk bulunan GFB, Ankaraspor maçında "Yönetim bu takım senin eserin" diye bağırdıktan sonra Esenler Grubu aniden Migros tribününe konuşlandı.
3- Esenler Grubu, Migros tribününe hemen her maçta "Büyük Başkan" pankartları astı.
4- Gerilim arttıkça Aziz Yıldırım, tribün gruplarına kulüp binasında gerekli ikazları yaptı. Buna rağmen yönetim sorun çıkaran grupları pasifize edemedi.
5- Olaylara rağmen Esenler Grubu'nun bu hafta da "Büyük Başkan" pankartları asacağı konuşuluyor.
6- Yönetim, gurur duyduğu, Türkiye'nin en modern stadına kesici aletlerin nasıl sokulduğunu araştırıyor. Emniyet'in ihmali üzerinde duruluyor.
7- Yönetimin bir daha böyle olaylar çıkması halinde ağır yaptırımlar uygulanacağı mesajını vereceği ifade ediliyor. Öte yandan Alkmaar maçında tribünde çıkan olayların UEFA temsilcisinin raporunda yer almadığı öğrenildi. Bu nedenle sarı-lacivertli ekibin ceza almaması bekleniyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA