Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Ulusoy'cular

Başta Hıncal Uluç ağabeyimiz olmak üzere son günlerde Haluk Ulusoy Federasyonu'na karşı olan hamleleri eleştirenler var. Spora siyasetin karışmasına karşılar. Temel de haklılar da...
Ama yıllardır Ulusoy'u eleştirirken, O'nu durdurmak adına devletin kurumlarını harekete geçmesi için uyaran, yazılar yazan, bilgiler veren de onlar. Şimdi bu işe karıştıkları için iktidarı eleştiriyorlar.
İddaa ödeneklerinin durdurulmasını, iktidarın kulüplere gösterdiği sopa ucu olduğunu söylüyorlar. Daha önce de Ulusoy'a yandaş olan kulüplere yapılan ödemeleri, hakem atamalarını, ceza kurulu kararlarını söylüyorlardı.
Ulusoy'un Eyüp Sultan'da kestirdiği koyunlar ile mafya bağlantısı kurmuşlardı. Şimdi bu konuda eleştirdikleri Ulusoy'a karşı yapılan hareketi kınıyorlar. Ahmet Çakar daha ilk günden beri yazıyor. Ulusoy'a oy veren hakemlerin hepsi bugün Merkez Hakem Kurulu'nda.
Ulusoy'a seçimi kazandıranların neredeyse tamamı Federasyon'dan öyle
ya da böyle maaşa bağlandı. Kimi, neye karşı savunuyorlar. 113 delege seçim için imza vermiş...
İmza verenler arasında İç İşleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun oğlu olan, Beşiktaş delegesi Murat Aksu var mı? Yok... O zaman bu nasıl politika hamlesi? Futbolu eleştirenler ve yönetmeye çalışanlar, geçmiş tecrübeleri ışığında daha adaletli bir lig oluşturmak istiyor. İktidar sadece bu safta yer aldığı için, idealler uğruna eleştirilmemeli. Aksine takdir edilmeliydi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA