Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Alex'in sözleşmesi

Sezon başında yapılan transferlerden sonra Alex yeni sözleşmesi için ağır şartlar ileri sürüyor. Kezman'ın aldığı 2 milyon euroluk yıllık ücreti baz alarak, sözleşmesindeki çıtayı yükseltti. Bugün veya yarın F.Bahçe ile masaya oturacak. Muhtemelen Kezman'ın ücretini veya fazlasını isteyecek. Ama Alex bu parayı neye göre isteyecek?
Her oyuncu gelecekteki beklentiler için bir değerin içindedir. Alex'e de önümüzdeki iki yıl için bir değer biçilecek. Geçen üç senedeki hakkını aldı çünkü. Fortis Kupası'ndaki son maçta Alex'i sahada gören oldu mu? İkinci lig takımı karşısında, UEFA Kupası'nda final hedefleyen bir takımın en önemli oyuncusu kriteri içine kim Alex'i alırdı? Brezilyalı'da ilerleme veya gelişme var mı? Yok.
O zaman sözleşmesindeki sıfırların çoğalması için neyi dayanak yapacak? Alex'in elindeki tek sözleşme silahı, Beşiktaş veya G.Saray'a gitmektir. Bu yemi kim yer? Bekleyip, göreceğiz....

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA