Bundan sonraki yatırımlarınız ile ilgili bilgi verir misiniz? Big Chefs zincirini 2011'de 12 şubeye çıkarmayı planlıyoruz. Bunun yanında, 2011'in ikinci yarısından itibaren Big Chefs'i yurtdışına taşıma niyetindeyiz. Özellikle Körfez ülkeleri, Rusya ve Türki Cumhuriyetler önceliğimiz.... Ayrıca, geçen ay Ankara'da yeni açtığımız Rafine'yi kısa bir zaman sonra İstanbul'da da açmayı planlıyoruz.
Markalaşmanız nasıl başladı? Big Chefs'in çok kısa zamanda bir marka haline gelmesinin bence, en önemli sebebi, doğru bir marka konumlandırmasını en baştan belirlemem oldu. Biz ilk senenin sonunda Ankara'da üç şubesi olan bir zincir haline gelmiştik. İkinci senenin sonunda ise İstanbul'da iki nokta, Gaziantep'te bir nokta olmak üzere altı noktaya çıktık.