Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Korkak bezirgân..

MAÇ bittiğinde ekrana gelen Sinan Engin'in sevinci gözlerinden akıyordu. Ağız kulak mesafesi sıfıra inmişti. Öyle mutluydu. Ama "Sonuca üzüldük" diyordu.. Keşke gerçekten üzülse.. Keşke öyle zil takıp oynadığını hissettirmeseydi.. Bir Beşiktaş'ın elindeki kadroya bakın.. Bir de kalecisi bile olmayan Fener'e.. Bir Beşiktaş'ın dünya futbolundaki yerine bakın, bir de Fener'in.. Bir Beşiktaş'ın moraline bakın.. Bir de Fener'in.. Ve Beşiktaş bu Fener'in elinden gene

***

Luce şansı ile, şapkadan tavşan çıkarıp kurtuluyor ve beraberliğe bayram yapıyor. Bu Beşiktaş'ın ikisi de duran toptan ve ikisi de Fener kalecisinin muhteşem hatalarından iki golü var.. Maç boyu girdiği pozisyon sayısı da bir.. Tuncay'ın karşısında Okan, Serhat'ın karşısında İbrahim var kanatlarda.. Ortada tek forvetle oynuyor Fener.. Ve Van Hooijdonk'u tam üç kişi bekliyor, maç boyu.. Emre, Ronaldo, Ahmet Yıldırım.. Kalede de Recep değil, Cordoba var üstelik.. ..Ve de üç kişinin beklediği Hollandalı Fener'in iki golünün de sahibi.. Korkunun ecele faydası yok.. ..Ve de Korkak Bezirgan ne kar eder, ne ziyan.. Tüm rakipler sapır sapır dökülürken, Beşiktaş aslında ligi bitirmiş olmalıydı.. Mücadele hala devam ediyorsa, Fener, Galatasaray ve ötekilerin teşekkür adresi belli..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA