Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERDAL ŞAFAK

ANAP'tan cevap var

Yerel seçimler için aday bulmakta bile zorlanan ANAP'ın dramını konu alan "Petekler Boşalınca" yazımız üstüne Genel Başkan Nesrin Nas aradı.
"Gözlemlerinizin ve yazdıklarınızın büyük bölümü doğru" dedi, ancak bir-iki itirazı olduğunu belirtti. Şöyle:
"Aday belirleme yetkisini il örgütlerine bıraktığımız için, kesin aday sayısını henüz tam belirleyemedik. İllerden döküm geldikçe sayı artıyor. Herhalde 700 adaya ulaşacağız, hatta biraz üstüne bile çıkacağımıza inanıyorum.
Belediye başkanlarının bir bölümünü aday göstermedik. Çünkü başka partilerle dirsek temasındalar. Seçilirlerse hemen parti değiştireceklerdi.
İç Anadolu'da pek adayımız yok, çünkü bu bölgedeki varlığımız neredeyse sıfırlanmış durumda.
Adana'da DYP ile, Samsun'da CHP ile işbirliğine gittik. O nedenle bu iki büyükşehirde aday göstermedik. Ancak ilçelerinde ve alt kademe belediyelerinde adaylarımız var."
Ve ekledi: "Tabii bütün bunlar, ANAP'ın çok zor günler yaşadığı gerçeğini göz ardı ettiremiyor. Ama moralimiz yerinde. Giderek güçleneceğiz."
Umarız. Çünkü aksi halde, genel merkezin kapısına "Son ayrılan ışıkları söndürmeyi unutmasın" uyarısı koymak gerekecek.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA