Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Autoshow 2004'te otopark rezaleti

İstanbul, Yeşilköy'de düzenlenen 10. Uluslararası Otomobil Fuarı Autoshow 2004'ün büyük ilgi gördüğü tartışılmaz. Fuara 100'ün üzerinde firma, 36 otomobil markasıyla katılıyor . Otomobil dünyasındaki yenilikleri görerek izlemek konusunda İstanbullular ciddi çaba içinde. Kapıda oluşan uzun kuyruklara rağmen muhteşem bir ilgi var. Bu ilgi, fuarcıların beklentisini karşıladı mı bilmiyorum... Ama görünen o ki, İstanbullular yenilikleri yakından izliyor . İşte burada biraz durup, fuar dışında olanlara dikkat çekmek istiyorum.
Yeşilköy CNR Expo'da düzenlenen fuara binlerce insan İstanbul'un dört bir yanından akın akın geliyor. Geliyor ama, fuar alanına girmek, araba park etmek başlı başına dert. Sistem iyi işlemiyor.
Dünya çapında bir organizasyona imza atıyorsunuz ama, gelip otopark alanında çuvallıyorsunuz. Olacak iş mi? İnsana niçin değer verilmiyor? Giriş hadi neyse, bu girişin bir de çıkış var. Tam anlamıyla bir rezalet . Arabanızı park ettiğiniz yerden çıkarmanız için saatlerce beklemeniz gerekiyor. Çünkü, arabanızın sağı solu, önü arkası, çok sayıda arabayla kuşatılmış durumda . Defalarca anons yapılmasına rağmen, kimse arabasını çekmeye gelmiyor. Bunun sorumlusu kim? Bu çileyi yaşayan birinin bir daha oraya gitmesi mümkün mü? Dünya çapında bir organizasyona imza atıp, sonra da, " Bana mecbursunuz, başka şansınız yok" dayatması içindeyseniz eğer, size söyleyecek sözümüz yok.
Yeni teknolojiyi böylesine yakından izleyen bir müşteri, sanıyorum tepki vermeyi bilen müşteridir. Bu tepkinin bedeli de ağır olur.
Bizden söylemesi...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA