Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Kutlamalara siz de davetlisiniz

Bugün İstanbul'un dört bir yanında 'Cumhuriyet Şenlikleri' düzenleniyor. İlçe belediyelerinin organize ettiği şenliklere çocuklarınızı, eşinizi, arkadaşınızı alın ve siz de katılın. Hem Cumhuriyet'in, hem de güzel bir akşamın tadını çıkarın...
Kadıköy Belediyesi: Saat
19.00'da Bağdat Caddesi Suadiye Vakkorama önünden meşaleli yürüyüş ve fener alayı başlıyor. Saat 20.00'de Göztepe Bağdat Caddesi'nde Hakan Peker konseri ve havai fişek gösterisi var.
Beşiktaş Belediyesi: Saat
19.00'da Dolmabahçe Sarayı önündeki yürüyüş meşaleler ve fener alayı eşliğinde başlıyor. 20.00'da Kuruçeşme'de yeni açılan park alanında Mazhar-Fuat-Özkan konseri ve havai fişek gösterisi var.
Bakırköy Belediyesi: Saat 20.00'da Özgürlük Meydanı, Feridun Düzağaç konseri ve havai fişek gösterisi yapılacak.
Eminönü Belediyesi: Saat 21.30'da Sultanahmet Meydanı'nda havai fişek gösterisi var.
Gaziosmanpaşa Belediyesi: Saat
14.00'da 'Cumhuriyet'in İzinde Yürüyüşü' başlıyor. Akşam, Kültür Çadırı'nda şiir dinletisi ve mehteran konseri düzenleniyor.
Bahçelievler Belediyesi: Saat 20.00'da Milli Egemenlik Parkı'nda Emrah konseri var.
Üsküdar Belediyesi: Saat 19.30'da Zeynep Kamil Hastanesi önünden Üsküdar Meydanı'na yürüyüş ve fener alayı düzenleniyor.
Silivri Belediyesi: Saat 20.30'da Atatürk Anıtı önünde Kıraç konseri ve havai fişek gösterisi var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA