7 ve 8 Ocak 2011 tarihli Zaman gazetesinde, Balyoz'a ait 11 no'lu ve 17 no'lu CD'ler yayınlanmış, bu CD'lerin üzerine düşülen "Or. K.na" notu ile "K. özel" notunun Balyoz davasının sanıklarından Süha Tanyeri tarafından kaleme alındığı ileri sürülmüştü. Gazetenin iddiasına göre, CD üzerindeki yazıyla, Plan Semineri sırasında Tanyeri'nin tuttuğu notları karşılaştıran Grafoloji uzmanı Nezih Kılıç, harflerin birebir uyuştuğunu belirlemişti. 11 ve 17 no'lu CD'de, Balyoz'a ilişkin en can alıcı bilgilerin mevcut olduğunu unutmayalım. Bu şekilde, CD'lerin düzmece değil, gerçek olduğu ispat ediliyordu.
Zaman gazetesinde çıkan fotoğraf üzerine, Balyoz sanıklarının birçoğunun avukatı olan Celal Ülgen de bir araştırma yapmış ve çok daha farklı sonuçlara varmış. Bunu, benimle paylaştı ve dedi ki: "Seminer sırasında alınan notlardaki harflerle, CD üzerindeki yazıyı karşılaştırdım. Plan Semineri sırasında tutulan notların harfleri, birebir CD'ye aktarılmış; yani aynen kopyalanmış."
Ülgen'e, "Keşke bir Grafoloji uzmanına siz de inceletseydiniz" dediğimde, "Bizim bu CD'lere ulaşma imkânımız yok" cevabını verdi. Ona göre, CD'ler Zaman gazetesine gönderiliyor ama avukatlara gösterilmiyordu. Oysa o CD'ler Zaman'da da yok. Taraf gazetesinden Emre Uslu, dava dosyasının belgeleri arasında bulduğu fotoğraftan yola çıkarak bir grafoloji uzmanına bu incelemeyi yaptırtmış. Süha Tanyeri'nin de avukatı olan Celal Ülgen, Silivri'deki mahkemeden, aynı mukayesenin uzman bir müessese tarafından yapılmasını talep etmiş. Bakalım, bu iddialara teknoloji nasıl bir cevap verecek? CD'deki harflerin, seminer notlarından kopyalandığı ortaya çıkarsa, "düzmece belge" savı gerçeklik kazanır.