Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Nicolas Cage ezber bozuyor

'Hayalet Sürücü 2' filminin çekimleri için ülkemize gelen Nicolas Cage'in basına yansıyan görüntülerini takip ediyor musunuz? Herkesle fotoğraf çektiriyor, muhabirleri terslemiyor, her kameraya konuşuyor vs... Bir de Cage'in basına yansımayan fotoğrafları var. Şu Twitter'a düşen görüntülere bakar mısınız? Oscar'lı oyuncu mütevazılığı abartmışa benziyor. Ya da biz abartıyoruz... Hadi çocuklu fotoğrafı anlarım, Leman dergili olana ne demeli?

BİZİMKİLER OSCAR ALSA
İlk kez geldiği bir ülkede hiç tanımadığı bir dergi eline tutuşturuluyor ve ünlü oyuncu hiç itiraz etmeden kameraya gülümsüyor. Yapma Cage abi! Biz alışkın değiliz böyle mütevazı davranışlara... Aslında sadece Nicolas Cage değil, Türkiye'ye hangi ünlü gelse herkesle fotoğraf çektiriyor, hiç tanımadığı bir ülkede halkın arasına rahatlıkla karışıyor. Bizim sonradan görme ünlülerle karşılaştırdığınızda arada dağlar kadar fark var. Bizde kazara biri Oscar kazansa, dışarı çıktığında yol kapatır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA