Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Biz bu ligi neden izliyoruz?

Önce Aykut Kocaman, Trabzonspor'a haksız yere penaltı verildiğini iddia edip hakemleri eleştirdi. Sonra devreye Aziz Yıldırım girdi, o da hakemlerden dert yandı. Bir de baktık ki, ikinci yarının ilk haftasında Süper Lig'de ilk iki sıradaki Trabzonspor ve Bursaspor puan kaybetti.

HAKEMLERİ SUÇLAMAK
Bu kez Şenol Güneş apar topar bir basın toplantısı düzenleyip "Hakemlere baskı yapılmasını doğru bulmuyorum, hakemlerin de baskı yapanların tarafına geçmesini doğru bulmuyorum" dedi... Hakemlerin baskı yapanların tarafına geçmesi! Bu çok önemli bir suçlama! Belki de Şenol Güneş haklı. Kocaman ve Yıldırım'ın açıklamalarının ardından ilk maçta penaltıları verilmedi.

PSİKOLOJİK BASKI
Ne kadar karşı çıkarsanız çıkın, Türkiye'de kim hakemleri eleştirip baskı altına aldıysa, psikolojik savaşta öne geçiyor, maçları daha rahat oluyor. Asıl sorun ise bu gerçeği bilip başta dört büyükler olmak üzere hemen hemen her takımın, hakemleri baskı altına almaya çalışması. Bu da kaos ve şaibe ortamı yaratıyor. Eğer bu lig hakemlere yapılan baskıyla yönlendiriliyorsa, biz bu maçları neden izliyoruz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA