Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Haftanın Diyaloğu

Murat Kekeç adlı okurumuz, Sinan Engin'in konuk olduğu Saba Tümer'le Bu Gece programındaki müthiş diyaloglara dikkat çekiyor:

SABA TÜMER: Oyuncuların maçtan önce cinsel ilişkiye girmesiyle ilgili ne düşünüyorsun? Performansı etkiler mi?

SİNAN ENGİN: Etkiler tabii. Etkilemez mi? Ya ne biçim soru soruyorsun bana, Haydar Dümen miyim ben?

SABA TÜMER: Erhan Albayrak'ın son telekız olayıyla ilgili ne düşünüyorsun?

SİNAN ENGİN: Ne yapsaydı Erhan? Bekar adam, yapmış da ne olmuş? Gayet normal şeyler bunlar. Bizim ülkemizde abartılıyor. Satmıyor ki adam... Telefonla çağırıyor...

SABA TÜMER: Evet bizde abartılıyor. Ronaldo 5 kadınla yakalandı gayet rahat "Bana ancak yetiyor"dedi. Sahada aslan gibi oynadıktan sonra kim, ne der?

SABA TÜMER: Rumi genelevde sıra beklerken yakalandı...

SİNAN ENGİN: Kim? SABA TÜMER: Rumi, Rumi...

SİNAN ENGİN: Haa, Roony...

SABA TÜMER: Sergen de gece hayatına düşkündü ama ertesi gün çıkar asistini yapar, golünü atardı.

SİNAN ENGİN: Sergen çok farklı bir futbolcuydu. Uyku açığını kampta kapatırdı. Ben sabah erkenden geliyordum tesise bir bakıyordum ki, Sergen içeride. "Helâl olsun valla çocuğa" diyordum. Meğer sabaha karşı üçte dörtte geliyormuş. Kapıdaki güvenlikçileri de kafaya almış, bana söylemiyorlar. Evet, Sergen kampa gelip, haftalık uyku açığını orada giderirdi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA