Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Bordeaux'yu geçerse çeyrek final görür

Levent Tüzemen: UEFA eşleşmeleri nasıl? G.Saray için final yakın mı? G.Saray, transfer yapmalı mı, nereye?
A.Ç: Bana göre Bordeaux'yu geçerse, Hamburg-Nijmegen galibini geçer, çeyrek final görür. Ama Bordeaux'yu geçmek kolay değil. Bordeaux en az G.Saray veya ondan iyi bir takım. G.Saray bu kadro yapısıyla, bu oyuncu zenginliğiyle, defansif zaaflarını en alta indirdiğinde UEFA'da çok ileri gidecek kapasiteye sahip. Bordeaux, onu takip eden eşleşmeden daha zor. Bana göre Türkiye'de hemen hemen hiçbir transfere ihtiyacı olmayan, hatta fazlası olan tek takım G.Saray'dır.
L.T:
G.Saray'ın sağ bek sorunu var. Uğur ve Linderoth'un dönme ihtimalleri zayıf.
A.Ç: Dönmesinler. Sabri, Barış, Emre Güngör, Serdar Kurtuluş var. Gökhan Gönül'ü alamayacağına göre, o Sabri'yi, Barış'ı kesebilecek sağ bek yok Türkiye'de. Bunlardan iyisini Avrupa'dan alabilecekseniz alın. Bugün Servet veya Meira'yı kesebilecek stoperi de ancak çok önemli takımlardan getirebilirsiniz. Ayhan, Baros, Topal'ı yurtdışından gelecek hangi futbolcuyla kesebilirsiniz? G.Saray'ın yedekleri, Ümit Karan, Nonda, Sabri, Volkan, Emre Aşık, şampiyonluktaki en önemli rakiplerinde direk oynar.
L.T:
Servet'i istiyorlar. Satar mısınız?
A.Ç: Servet bana göre Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en fedakar futbolcusudur. Hata da yapsa, mesleki ahlak açısından zirveye bu kadar ulaşmış pek az futbolcu hatırlıyorum. Ama Servet bugün iyi bir bonservis parası getirir mi? Bu G.Saray'ı rahatlatacaksa pekala satılabilir. Dünyada satılmayacak futbolcu yoktur. Yeter ki para tatminkar olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA