Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Helal olsun Yasin!

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 21 yaş altı takımlarının karşılaştığı maçta, siyah beyazlılar 3-0 öndeyken, sarı lacivertli Alparslan sakatlanarak saha kenarına gitti. Üç oyuncu değişikliği hakkı dolan Fenerbahçe, maça 10 kişi devam etmek zorunda kaldı.
Beşiktaş'ın teknik direktörü Yasin Sülün de şartlar eşit olsun diye sahadan bir oyuncusunu aldı ve yerine kimseyi oyuna sokmadı.
Bazısı 'İşte fair-play budur, helal olsun Yasin!' derken, bazıları 'Maç zaten 3-0'dı. 73'üncü dakikadan sonra 10 kişi oynasa ne olur?
Yasin şov yapıyor' dedi.
Bu yorumu yapanlar utansın diye yazıyorum:
İki yıl önce U19 takımının başındayken, 1-1 devam eden Beşiktaş-Kayseri Erciyesspor maçının 72'nci dakikasında, Yasin Sülün'ün takımı haksız penaltı kazandı.
Sülün de oyuncusuna topu kaleciye atma direktifi verdi ve o penaltı gol olmadı.
Futbolumuzda fanatizm zirve yapmışken, bazıları için kazanmak ölüm kalım meselesiyken, TV ekranında yorumcular öfke kusarken, yöneticiler tribün terörünü beslerken; Yasin Sülün'ün yaptıkları çölde vaha gibidir.
Yasin Sülün adam gibi adamdır! Ne mutlu onunla çalışan gençlere...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA