Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Saygı duruşu rezaleti

Kolombiya'da düşen yolcu uçağında hayatını kaybeden Chapecoense futbol takımının oyuncuları için tüm dünyada olduğu gibi Süper Lig maçlarında da saygı duruşu yapıldı. Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinde tribündeydim.
Beşiktaşlılar saygı duruşuna saygı göstermedi ve tezahürat yaptılar. Fenerbahçeliler de onları susturmak için ıslık çalınca, sahalarımızda bir saygı duruşu daha saygısızlık duruşu olarak tarihe kazındı.
Bu ülkede, teröre kurban giden vatandaşlarımız için yapılan saygı duruşlarına bile saygı gösterilmiyor. Böyle rezaletler yaşanacağına, saygı duruşu hiç yapılmasın daha iyi. Ya da yapılacaksa bir önerim var: Daha önce de yazdım; Amerikalıların military taps dedikleri, saygı duruşlarında çalınan ti sesi, bizde her zaman çalınmıyor. Saygı duruşunun nasıl yapılacağını öğrenene kadar, maçlarda ve törenlerde yüksek sesle ti sesi çalınmalı. Böylece hem işgüzarlar susar, hem de insanlar saygı duruşuna adapte olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA