Erzurum'un Uzundere ilçesinde Şelale İlk ve Ortaokulu Müdür Yardımcısı İbrahim Turan, yoğun kar yağışını fırsata çevirerek hem Erzurum'un geleneksel lezzeti çağ kebabını hatırlattı hem de izleyenleri gülümsetti. Yoğun kar yağışını eğlenceli bir aktiviteye dönüştüren Turan, kar birikintisinden yaptığı "kardan çağ kebabını" altına ateş yakarak servis etti. Çağ kebabını kesip yiyormuş gibi poz veren Turan, bu sıra dışı fikriyle Erzurum'un meşhur lezzetini vurgulamak istedi. Turan'ın bu renkli anları sosyal medyada büyük ilgi gördü.
KARDAN EVLE DEVAM ETTİ
İbrahim Turan, çağ kebabının ardından kardan bir ev inşa ederek yaratıcılığını bir kez daha ortaya koydu. Turan, karın güzelliklerini eğlenceli bir şekilde yansıtmanın önemine dikkat çekerken, bu anlarla hem öğrenciler hem de sosyal medya kullanıcıları tarafından takdir topladı.