AUZEF sınavlarına giren adaylar sınav sonuçlarını sorgulamaya başladı. Bunun akabinde İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi soruları ve cevapları öğrenmek istiyor. 23-24 Kasım tarihinde uygulanan sınavlarda başarılı olanlar sonuçlara ulaşmak istiyor. Ara dönem sınavlarını başarıyla tamamlayan öğrencilerin sonuçların açıklanacağı tarihi merakla bekliyor. Öğrenciler, Öğrenci Otomasyon Sistemi'ne (AKSİS) giriş yaparak sol sütundaki "SINAVLARIM" sekmesini takip ederek notlarına ulaşabilecekler. Peki AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sınav sonuçları sorgulama nasıl yapılır? 2019 İstanbul Üniversitesi AUZEF soruları ve cevapları yayında mı?
AUZEF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? SORU VE CEVAPLAR YAYINDA MI?
23-24 Kasım'da sınava girecek adaylar İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) sınav sonuçlarını ve soru cevapları sorgulamaya başladı. Haberimizde, AUZEF sınav sonuçlarına ve soruları cevaplarına ilişkin merak edilenlere erişebilirsiniz.
AUZEF sınav sonuçları henüz açıklanmadı. 2019 AUZEF sınav sonuçları, soruları ve cevapları açıklanınca haberimize eklenecektir.
AUZEF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA NASIL YAPILIR?
AUZEF sonuçları, öğrenme yönetim sistemi (açıköğretim öğrencileri için https://acikogretim.istanbul.edu.tr , uzaktan öğretim öğrencileri için https://ue.istanbul.edu.tr ) üzerinden açıklanıyor. Öğrenciler, Öğrenci Otomasyon Sistemi'ne (AKSİS) giriş yaparak sol sütundaki "SINAVLARIM" sekmesini takip ederek notlarına ulaşabilecekler.
AUZEF (UZAKTAN ÖĞRETİM) NEDİR?
Uzaktan Öğretim, alışılmış geleneksel eğitim tarzından farklı olarak, kampüse gelme zorunluluğunun olmadığı, derslerin bilgisayar vasıtasıyla tamamen sanal ortamda, canlı ve interaktif olarak işlendiği, katılımcının istediği zaman bunları tekrar tekrar izleyebileceği eğitiminin adıdır.
- Öğrenci Merkezlidir.
- Fırsat eşitliği sunar.
- Fiziksel engelli öğrencilere eğitim olanağı sağlar.
- Coğrafi ve bölgesel engelleri ortadan kaldırır.
- Geleneksel eğitimden yararlanamayan kişiler için idealdir.
- Çalışan kişilerin öğrenimlerine devam edebilmesini sağlar.
- Kişinin kendi öğrenme hızında öğrenim görmesine imkan sağlar.
- Bilgiye hızlı ve kolay bir şekilde erişme imkanı sağlar.
- Yüzyüze eğitimde gereken ulaşım, barınma, konaklama, beslenme gibi ek harcamaları ortadan kaldırır.
- Öğretim elemanlarıyla etkileşimli ve dinamik bir öğrenme süreci yaşatır.
- Zaman ve mekandan bağımsız olması yönüyle öğrencilerin eğitim ortamına internet erişimi olan herhangi bir yerden 7/24 erişim olanağı sağlar.