Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Taksi zirvesi

İstanbul yönetimi önemli bir adım daha atıyor. Uzun süredir bu köşede İstanbul taksilerinin hali pür melalini dile getiren yazılar yazdım. Hem İstanbullu, hem de İstanbul'da taksicilik yapan yüzlerce insan arayarak taksilerin değişmesine destek verdi. Görünen o ki, elinde çok sayıda plaka bulunduran taksi sahipleri dışında, herkes sistemin değişmesini istiyor. Geriye sadece yönetimin adım atması kalıyor.
Yönetim de harekete geçti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, taksicilerin sorunlarına çözüm aranacak ' Taksi Zirvesi' düzenliyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın başkanlığını yapacağı zirveye, Otomobilciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası, otomobil üreticisi firmalar ve taksi durakları temsilcileri katılacak. Zirvede, ulaşım sorunu, yeni taksi modelleri, cep duraklar, güvenlik ve teknolojinin kullanımı gibi konular ele alınacak.
Önümüzdeki pazartesi düzenlenecek 'Taksi Zirvesi'ni yakından izlemeye ve alınacak kararları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA