Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Boğazköy boşalacak

Bahçeşehir Belediyesi'ne bağlı Boğazköy bölgesinde ticari faaliyet gösteren işyerlerinin belediye tarafından kapatılmasını dün bu sütunlarda dile getirmiş ve sormuştuk: "Bahçeşehir Belediye Başkanı Kemal Aydın çözüm için ne düşünüyor?" Haberimiz üzerine Belediye Başkan Kemal Aydın aradı. İşte anlattıkları: "Yeni Ceza Kanunu'nun 184. maddesi yapı ruhsatı almadan bina yaptıran kişilerin 1 ila 5 yıl arasında hapis cezası alacağını, şantiyelere su elektrik, veren kişilerin de, herhangi bir sanayi işi yapanların da cezalandırılacağını açıkca söylüyor. Belediye kanunsuzluğa müsaade etmiyor. Emlakçılara gelince, Bunların hepsi rantçı kooperatifçilerdir."
Kemal Aydın'a Boğazköy'de oturanların durumunu da sorduk: "Biz herkes için uyarı yazıları yazdık, yasal değildir. Burası bir toplu konut bölgesidir. Birlik bize her şeyiyle tamamlayacak, teslim edecek, biz de bunun kabulünü yapacağız. İskana açma izni vereceğiz ve insanlar yerleşecek. Şu anda oturanlar da işgalci durumunda."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA