Türkiye'nin en iyi haber sitesi
REFİK DURBAŞ

İzmit SEKA'da neler oluyor?

Atatürk tarafından kurulan, halen bünyesinde on tane kağıt makinesi bulunan ve 806 çalışanı olan İzmit SEKA Kağıt Fabrikası kapatılmak isteniyor. Fabrika çalışanları da belediyenin belirli bölümlerinde çalıştırılacakmış. Şu anki belediye başkanı tarafından arsası parsellenen fabrika, birilerine peşkeş çekilmek için kapatılmak isteniyor yoksa?
Türkiye'deki ihtiyacımızın özel ve kamu olmak üzere %47'sini kendimiz karşılayabiliyorken bu işletmenin kapatılması ile tamamen dışarıya bağımlı kalacağımızın altını çizmekte yarar var. SEKA çalışanları olarak kamuoyuna şunu söylemek isteriz: Ülke ekonomisine katkısı olan bu işletme kapatılarak dışa bağımlı kalınmasını engel olalım. Kendi emeğimiz ve kendi ürettiğimiz kağıdı kullanalım. Ülke çıkarlarını korumak adına tüm kamuoyuna bu davada bizleri destek olmaya çağırıyoruz.
SEKA çalışanları...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA