Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Trabzon'un kurtuluşu ekonomide

A.Ç: Özellikle son dönemde çeşitli operasyonlara tabi Karadeniz. Belki "mafyalaşan" bir gençlik... Trabzon'un şampiyonluğu kovalamasını bölge için bir çimento gibi görüyor musunuz?
E.B:
Kriz derinleşirse Anadolu takımlarının şansı artar. Trabzonspor'un başarılı yılları Türkiye'nin içine kapandığı, ekonomik sıkıntıların yaşandığı dönemdir. Bugün Trabzon'da düzgün, çok çalışan, başarılı bir vali var ama işsizlik büyük sorun. Kaçacak bir yer de yok. Dağ, deniz veya İstanbul. Umutları, Karadeniz Otoyolu ve Rus pazarının açılması olabilirdi. Trabzon o çeteleşme işinde özenle seçilmiş bir yer. Gençlerin umutsuzluğu kullanıldı. Trabzon'da görev yapmış yakın dönemdeki zanlılara bakın. Farklı bir yapılanma görürsünüz. Muhafazakarlaşan, içine kapanan ortamdan işsizlik de varken futbolla çıkılabilir mi, sanmıyorum. Futbol bu eğilimleri azdırabilir bile. Trabzon'un kurtuluşu ekonomide. Futbolla bir yere varamaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA