Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Siyaset ve Futbol

Hıncal ağabey, Haluk Ulusoy'a karşı oluşan muhalif hareketin AKP iktidarından kaynaklandığını, bu nedenle içinden gelmese bile sistem adına Haluk Ulusoy'un safında yer almak zorunda olduğunu söyledi.
Sevgili kuzenim, Ulusoy'u daha önce defalarca Devlet Bakanı Fikret Ünlü'ye şikayet etmişti. O günkü şartlar ile bugünkü hükümet politikasının farklı şeyler olduğunu vurguladı.
Sonuçta Hıncal ağabey haklı. Sorumlu gazeteciler olarak siyasetin futbolun içine karışmaması için dik durmalı, mücadele etmeli, elimizden geleni yapmalıyız. Ancak mevcut şartların değişmesi adına hükümetin iradesinin kullanılması gereken yerler konusunda da ortaya çıkmalıyız.
Ulusoy'un seçimi nasıl kazandığı, son sandıkta aldığı oyların sahiplerinin bugün nerelerde olduğunu görerek anlıyoruz.
Lig sürecinde Ulusoy ile iyi geçinen kulüplerin nasıl nemalandığını, farklı uygulamalarla avantaj sağladığını da biliyoruz.
Bu konuda Ulusoy'a karşı oluşan cepheyi Devlet Bakanı'nın desteklemesini, iktidarın müdahalesi mi, yoksa iktidarın tavrı mı olarak yorumlayacağız?
Federasyon biriki gün içinde seçim kararı alacak.
Hıncal ağabey şunu bilsin ki, seçim platformu oluştuğunda, eğer hükümetin empoze ettiği bir aday çıkarsa, O'nun karşısına ilk çıkacaklar da bizler olacağız.
Temiz futbol adına hareket ediyor ve ligimizin adalete kavuşmasını istiyorsak, her şeyi sırasıyla yapmak zorundayız. En azından Hıncal ağabeyi takdir edenler ve arkasından gelenler olarak misyonumuz budur.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA