Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Köpekbalığından sucuk yapmak

Bursa'da iki hafta önce tutulan 2.5 metre uzunluğundaki köpekbalığından, Kayserili bir restoran işletmecisi sucuk yapmış. Kilosunu 80 liradan satmış. Sucukla balığı bir arada düşünemiyorum; nasıl kokuyordur acaba?
Sucuğa; at, eşek, kanatlı hayvan eti karıştırılmasın diye baskınlar düzenlenirken, yurdum insanının köpekbalığından sucuk yapması da enteresan tabii. Başka bir ülkede yapıldı mı acaba? Enteresan olmak Türkler'in geninde var zaten!
Bir de köpekbalığından sucuk tutuyormuş! Köpekbalığının neslini Japonlar'dan önce tüketiriz artık!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA