Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Nükhet Duru'dan çıtır tavuk:

Bütün tavuk ya da parçalanmış tavukları limon, karabiber, tuz ve hardalla ovun. Daha sonra cam fırın kabına yerleştirin. Tavukların üzerine yarım kuru cornfleks boşaltın. Daha sonra da 1,5 su bardağı sütü ilave edin. Önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında çıtır çıtır olana kadar yaklaşık 45-50 dakika pişirin.

MALZEMELER
* Parçalanmış tavuk

* Yarım limon

* 2-3 kaşık hardal

* 1,5 su bardağı süt

* Yarım kutu cornfleks

* Karabiber

* Tuz

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA