Malzemeler 1 litre süt (5 su bardağı), 1.5 çay bardağı toz şeker, 1 türk kahvesi fincanı un, 1 türk kahvesi fincanı buğday nişastası, 1 türk kahvesi fincanı mısır nişastası, 3 çorba kaşığı tepeleme kakao, 1 adet yumurtanın sarısı, 80 gr kadar bitter çikolata (1 paket ), 1 paket vanilya. Üzeri İçin Hindistan cevizi, Fındık veya fıstık. Hazırlanışı Tencereye yumurtanın sarısını ve 1 su bardağı sütü koyalım ve iyice karıştıralım. Üzerine toz şekeri, kakaoyu, nişastaları, unu ve vanilyayı ilave edip karıştıralım. Kalan sütü içine ilave edip karıştıralım. Kısık ateşte koyulaşana dek karıştırarak pişirelim. Kaynamaya başladıktan sonra küçük parçalara ayırdığımız çikolatayı ilave edelim. Çikolatalar eriyinceye kadar karıştırarak pişirmeye devam edelim. Hazırladığımız supangleyi kuplara paylaştıralım. Oda sıcaklığına gelen supangleleri buzdolabında 2 saat dinlendirelim. Ev yapımı supanglelerin üzerine hindistan cevizi veya ezilmiş fındık, fıstık ile süsleyip servis yapalım.